Sobre mi

Descendent de família de músics, vaig iniciar la meva carrera professional com a intèrpret i professora de flauta de bec, instrument de la música antiga i rescatat al segle XX, molt interessant per fer música electroacústica.

Arran d’un viatge en família al Perú, vam visitar el centre Takiwasi de Tarapoto. El contacte amb musicoterapeutes, el treball introspectiu i l’espiritual que es porta a terme amb plantes em va fer tornar amb una idea: volia ser musicoterapeuta.

Així que vaig cursar el Màster de Musicoteràpia a la Universitat de Barcelona. Des d’aleshores estic aplicant tècniques de musicoteràpia en diversos col·lectius: dones embarassades; nadons en llars d’infants; nens amb discapacitats (Down, Williams, Autisme, retard maduratiu); adults amb discapacitat intel·lectual a les fundacions Estany (Banyoles) i Astres (Santa Coloma de Farners); persones de salut mental al Servei de Rehabilitació Comunitària; així com amb persones que estan patint dificultats emocionals, malgrat no tinguin un diagnòstic, espai que anomenem Temps de Sons.

Sóc membre de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. A nivell docent, col·laboro al Màster de Musicoteràpia Intercultural de la Universitat de Girona.