Sobre mi

El meu nom és Anna G. Castells i sóc descendent de família de músics. Vaig iniciar la meva carrera professional com a intèrpret i professora de flauta de bec – instrument de la música antiga i rescatat al segle XX – que em va fer endinsar en el món de la música electroacústica.

Arran d’un viatge en família al Perú, vam visitar el centre Takiwasi de Tarapoto. El contacte amb musicoterapeutes, el treball introspectiu i l’espiritual que es porta a terme amb plantes em va fer tornar amb una idea: volia ser musicoterapeuta.

Així que vaig cursar el Màster de Musicoteràpia a la Universitat de Barcelona. Des d’aleshores estic aplicant tècniques de musicoteràpia en diversos col·lectius:

dones embarassades;

nadons en llars d’infants;

nens amb discapacitats (Down, Williams, Autisme, retard maduratiu);

adults amb discapacitat intel·lectual a les fundacions Estany (Banyoles) i Astres (Santa Coloma de Farners);

persones amb afeccions en salut mental al Servei de Rehabilitació Comunitària;

així com amb persones que estan patint dificultats emocionals, malgrat no tinguin un diagnòstic, espai que anomenem Temps de Sons.

Estic com a membre de l’Associació Catalana de Musicoteràpia, de la SOCIEMT (Sociedad Científica Española de Musicoterapia) i membre de la junta directiva de GASS (Grup Associat pels Serveis de Salut).

Musicoterapeuta acreditada (MTAE 102 ) per la CAEMT .

A nivell docent, col·laboro al Màster de Musicoteràpia Transcultural de la Universitat de Girona i sóc tutora de pràctiques al Màster de Musicoteràpia de la UNIR.