Sobre mi

Em diuen Anna i sóc descendent de família de músics. Vaig iniciar la meva carrera professional com a intèrpret i professora de flauta de bec – instrument de la música antiga i rescatat al segle XX, molt interessant per fer música electroacústica-.

Arran d’un viatge en família al Perú, vam visitar el centre Takiwasi de Tarapoto. El contacte amb musicoterapeutes, el treball introspectiu i l’espiritual que es porta a terme amb plantes em va fer tornar amb una idea: volia ser musicoterapeuta.

Així que vaig cursar el Màster de Musicoteràpia a la Universitat de Barcelona. Des d’aleshores estic aplicant tècniques de musicoteràpia en diversos col·lectius: dones embarassades; nadons en llars d’infants; nens amb discapacitats (Down, Williams, Autisme, retard maduratiu); adults amb discapacitat intel·lectual a les fundacions Estany (Banyoles) i Astres (Santa Coloma de Farners); persones de salut mental al Servei de Rehabilitació Comunitària; així com amb persones que estan patint dificultats emocionals, malgrat no tinguin un diagnòstic, espai que anomenem Temps de Sons.

Sóc membre de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. A nivell docent, col·laboro al Màster de Musicoteràpia Intercultural de la Universitat de Girona.